Heidi Zutterman

Gezondheidscoach

Graag neem ik je mee in mijn verhaal en passie.


Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat te maken heeft met gezondheid. Een gezonde levensstijl op t vlak van Food, Mind, Spiritual en Body.


Zo’n 4 jaar geleden is Healthy Go geboren, m’n 2de kindje.

Naast m’n passie heb ik ook jaren doorgebracht in de horeca, waar ik m’n job ook met veel liefde heb gedaan. Als alleenstaande mama was het niet zo simpel dit nog te combineren met mijn geliefde dochtertje. Ik wou m’n niet afgewerkte studies verder zetten, zo gezegd, zo gedaan!

Healthy Go biedt balans tussen food, spirituele mindset & body. Je kan terecht voor gezonde maaltijden, dranken en soep, in de vorm van Take Away, of ter plaatse nuttigen.


Daarnaast wordt er ook gecoacht, zowel in de vorm van groeps-kookworkshops, als 1 op 1 coaching. Ik begeleid ook mensen naar afslanken & gezond eten.

Dit alles wordt in een weekplanning gegoten naar de noden van de klanten & coachees.

Ik heb na 10 jaar studeren, m’n diploma’s in de kinderzorg & gezondheidszorg als coach, met glans in ontvangst mogen nemen. Het koken met gezonde voeding fascineert me al jaren. Daar is het idee ontstaan om gezonde maaltijden en soepen te bereiden, en die te leveren aan huis. Het was onmiddellijk een succes!


Daarnaast heb ik mensen gecoacht, kookworkshops gegeven voor jong en oud. Dit alles in een trechter gegoten, en zo is mijn Foodbar Atelier ontstaan. 

Wil je de weekplanning eens bekijken, kijk gerust naar de openingsuren en uitleg.

Ik wens je alvast een zeer goede & gezonde reis, op weg naar je mooiste leven! 

Het leven heeft een deadline! Iedere dag wordt hij korter. Dus elk moment van je leven is een moment om het beste eruit te halen! 


LEEF JE MOOISTE LEVEN